Kans op nieuwe business voor jouw start-up, scale-up of mkb-onderneming

Challenge Week Circulaire Fabrieken 

Hoe vind ik afnemers? Hoe realiseer ik proof of concept? Wat levert het mij op? Dát houdt jou als mkb’er, scale-up’er of start-up’er bezig. En dat is precies waarom je mee zou moeten doen met de Challenge Week van het programma Circulaire Fabrieken. Je hebt namelijk een grote kans om nieuwe business te genereren met jouw oplossing, idee of product.

Circulaire Challenge als uitgangspunt

De basis van de Challenge Week is de vraag van een bedrijf naar een circulaire oplossing voor een specifieke uitdaging.
Bekijk hier de zes challenges.

Aanmelden

Heb jij een idee om met een challenge aan de slag te gaan? Of heb jij kennis die aansluit op de vraag? Meld je dan aan.

Biedt jouw aanmelding voldoende aanknopingspunten? Dan word je voor de Challenge Week geselecteerd en helpen studenten van Saxion je bij een plan van aanpak, die je op de maandagmorgen in de Challenge Week (LET OP, gewijzigde datum: 14 t/m 18 maart 2022) pitcht voor de challenger. Schrijf je snel in, dan maak je meer kans op een uitnodiging. Aanmelden kan tot 1 maart 2022.

Waarom meedoen aan de Challenge Week?

  • Blijvende procesbegeleiding, ook na het totstandkoming van de match
  • Toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek)
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling en groei


Challenge Week

In de week van 14 t/m 18 maart 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off bij de Gasfabriek in Deventer, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdag pitchen leveranciers hun plan van aanpak en bepalen challenge-bedrijven hun keuze. Locatie: Apeldoorn.

Over Circulaire Fabrieken

Het project Circulaire Fabrieken sluit aan op de ambities van Cleantech Regio om de meest circulaire regio van Nederland te zijn en wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Regio Deal Cleantech Regio. Projectuitvoering: KplusV, Saxion en VNO-NCW Midden.

Kijk voor meer informatie over het project Circulaire Fabrieken op www.circulairefabrieken.nl of meld je direct aan:

Meer nieuws

Terugblik op de 5e Challenge Week

In de week van de Circulaire Economie (11-15 Maart 2024) vond alweer de 5e Challenge Week Circulaire Fabrieken plaats. Op maandagochtend 11 Maart vond de