Beleef mee hoe bedrijven en studenten werken aan het oplossen van circulaire challenges

In de week van 26 t/m 30 september 2022 werken bedrijven en studenten van Saxion samen aan oplossingen voor concrete circulaire uitdagingen. Vier challenges staan in deze tweede Challenge Week Circulaire Fabrieken centraal. Na een intensieve week van onderzoek, overleg en plannen maken worden op vrijdagmiddag 30 september de resultaten per challenge gepitcht voor een jury en de zaal. De jury beoordeelt diezelfde middag de plannen. Is er genoeg aanleiding om verder onderzoek te doen naar het oplossen van de challenge, dan worden de plannen beloond met een kennisvoucher van € 5.000 voor cofinanciering van het vervolgtraject.

Stimuleringsfonds

Op vrijdagmiddag gaat ook het Stimuleringsfonds Circulaire Fabrieken open. Dit investeringsfonds is één van de instrumenten van het project Circulaire Fabrieken waarmee de versnelling naar circulair ondernemen in de Cleantech Regio wordt gestimuleerd. Er is per aanvraag maximaal € 200.000 beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven.

Jij kunt erbij zijn!

Wil je studenten en circulaire koplopers ontmoeten, meer weten over het Stimuleringsfonds, de jury aan het werk zien, kortom, de sfeer van de Challenge Week proeven? Je bent van harte welkom om de finale van Challenge Week op vrijdagmiddag 30 september in Apeldoorn mee te maken. Meld je hier aan of stuur een mailtje naar info@circulairefabrieken.nl.

Aftermovie Challenge Week 1

Meer nieuws

Terugblik op de 5e Challenge Week

In de week van de Circulaire Economie (11-15 Maart 2024) vond alweer de 5e Challenge Week Circulaire Fabrieken plaats. Op maandagochtend 11 Maart vond de