DOE MEE
MET DE
CHALLENGE WEEK

In de Challenge Week matchen we een circulaire vraag van een bedrijf met een ‘oplossing’ (kennis, circulair product of innovatief idee).

We gaan met de challenges aan de slag in het najaar van 2023. Meer weten? Scroll naar beneden. 

Ben jij mkb-maakondernemer en heb je een circulaire uitdaging waar je een oplossing voor zoekt? Schrijf je hier in voor Challenge Week 4.

Challenges

De vierde Challenge Week vindt plaats van 2 t/m 6 oktober. 

Hieronder vindt je meer informatie over de challenges van de vierde challenge week. 

Inzicht Milieu Impact installatiematerialen

Het bedrijf Hollander Techniek koopt veel materialen/onderdelen in voor de installaties die zij bij klanten aanleggen. Steeds vaker zijn er klantvragen waarin gevraagd worden naar circulariteit. Zo wordt Hollander Techniek soms gevraagd om installaties “zo circulair mogelijk” te maken in

Lees verder »

Programma

In de week van 2 t/m 6 oktober 2023 zal er op diverse momenten zowel online als offline (Lochem) contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdagmiddag pitchen leveranciers hun plan van aanpak en bepalen challengebedrijven hun keuze.  

Laatste nieuws

Vierde kennissessie bouw/installatie circulaire fabrieken

Vierde bijeenkomst van de kennissessie BOUW/INSTALLATIE bij Draisma Bouw te Apeldoorn De vierde  kennissessie Bouw/Installatie van het project Circulaire Fabrieken – in samenwerking met RCT Gelderland  https://www.rctgelderland.nl/  – vond plaats op 15 Juni 2023 bij het bedrijf Draisma Bouw te Apeldoorn.

Lees verder »

Agenda

Kennissessies

RCT Gelderland en Circulaire Fabrieken organiseren met regelmaat kennissessies voor bedrijven, verbonden