DOE MEE
MET DE
CHALLENGE WEEK

In de Challenge Week matchen we een circulaire vraag van een bedrijf met een ‘oplossing’ (kennis, circulair product of innovatief idee).

We gaan met de challenges aan de slag in de week van 26  t/m 30 september 2022. Meer weten? Scroll naar beneden. 

Tof dat je een oplosser wil zijn! Meld je hier aan en vergroot je mogelijkheden op nieuwe business of samenwerkingen.

Challenges

Voor de Challenge Week van 26 t/m 30 september 2022 hebben wij de volgende uitdagingen voor jullie verzameld. Ben jij één van de oplossers? Meld je dan hier aan en maak kans op blijvende procesbegeleiding – ook na het totstandkoming van de match -, toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek) en mogelijkheden tot ontwikkeling en groei.

Programma

In de week van 26 t/m 30 september 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdagmiddag pitchen leveranciers hun plan van aanpak en bepalen challenge-bedrijven hun keuze.  

Laatste nieuws

20 september: kennissessie bouw

Op dinsdag 20 september organiseren het projectteam Circulaire Fabrieken en RCT Gelderland de eerste kennissessie, een circulaire tafel, waarvoor circa 10 bouw- en bouw gerelateerde bedrijven uit de regio Stedendriehoek zijn uitgenodigd. Er volgen meer kennissessies,  o.a. kunststof en papier en karton.

Lees verder »

Aftermovie Challenge Week 1

De eerste Challenge Week Circulaire Fabrieken eindigde op 18 maart 2022 met de uitreiking van vijf kennisvouchers à 5.000 euro aan de challengebedrijven, waarmee zij aanvullend onderzoek kunnen cofinancieren. Lees meer. Volgende Challenge Week: 26 t/m 30 september 2022.

Lees verder »

Agenda