DOE MEE
MET DE
CHALLENGE WEEK

In de Challenge Week matchen we een circulaire vraag van een bedrijf met een ‘oplossing’ (kennis, circulair product of innovatief idee).

We gaan met de challenges aan de slag in de week van 20  t/m 24 maart 2023. Meer weten? Scroll naar beneden. 

Stap 1 naar Challenge Week 3 is het inbrengen van circulaire challenges door maakbedrijven Cleantech Regio. Meld je hier aan. 

Challenges

De derde Challenge Week staat gepland van 20 t/m 24 maart 2023. Zoekt jouw bedrijf kennis of een oplossing voor een concreet circulair vraagstuk?
Maakbedrijven uit de Cleantech Regio kunnen zich hier aanmelden als ze een challenge willen inbrengen.

Bekijk hieronder alle informatie over Challenge Week 2, september 2022.

Programma

In de week van 26 t/m 30 september 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdagmiddag pitchen leveranciers hun plan van aanpak en bepalen challenge-bedrijven hun keuze.  

Laatste nieuws

Mooie resultaten kennissessie bouw

De eerste kennissessie Circulaire Fabrieken – in samenwerking met RCT Gelderland – zit er op. Op 20 september kwamen ondernemers uit de bouw (of bouw gerelateerd), betrokken bij het project Circulaire Fabrieken, bij Intermontage in Terwolde bijeen om te praten

Lees verder »

Stimuleringsfonds Circulaire Fabrieken open

Je hebt een concreet circulair businessplan voor je maakbedrijf dat je wilt realiseren, je hebt samenwerkingspartners, maar je mist nog (een deel van de) financiering. Is dit je situatie, dan kun je een beroep doen op het Stimuleringsfonds. Het fonds

Lees verder »

Agenda

Kennissessies

RCT Gelderland en Circulaire Fabrieken organiseren met regelmaat kennissessies, verbonden aan of