20 t/m 24 maart 2023 – Challenge Week 3

In de maand maart 2023 organiseert Circulaire Fabrieken de derde Challenge Week. In een week tijden werken bedrijven en studenten van Saxion samen aan oplossingen voor concrete circulaire uitdagingen. Na een intensieve week van onderzoek, overleg en plannen maken worden op vrijdagmiddag de resultaten per challenge gepitcht voor een jury en de zaal. De jury beoordeelt diezelfde middag de plannen. Is er genoeg aanleiding om verder onderzoek te doen naar het oplossen van de challenge, dan worden de plannen beloond met een kennisvoucher van € 5.000 voor cofinanciering van het vervolgtraject.

Zoekt jouw bedrijf kennis of een oplossing voor een concreet circulair vraagstuk? Neem contact op met het projectteam Circulaire Fabrieken en vraag naar de begeleiding die het project kan bieden of de mogelijkheid om mee te doen aan de Challenge Week.

Meer informatie op circulairefabrieken.nl/challengeweek

Meer agenda

Kennissessies

RCT Gelderland en Circulaire Fabrieken organiseren met regelmaat kennissessies voor bedrijven, verbonden aan of betrokken bij het project Circulaire Fabrieken. Thema’s: bouw/installatie  |  papier/verpakkingen  |